nyborg.blogg.se

Vi bygger vårt drömhus på landet!

Dag tre från huset

Kategori: Allmänt

Vi har varit lite våghalsiga i våra val på huset. Den blåa dörren var ett enda velande fram och tillbaka mellan blå och röd, glad att vi tillslut bestämde oss för blå då det är mer vi. Sen är det spröjsen som jag (Sophie) verkligen ville ha, utan att ha sett dem, men det var inga andra som föll mig i smaken. Martin tyckte också tillslut att det var dem vi skulle ha. 

Bygget står nu i vila från torsdag eftermiddag till måndag morgon. Vi kommer säkert åka ut till huset några gånger i helgen för att verkligen förstå att det äntligen är på plats!








Ha en fin fredag och en härlig helg!
/Sophie

KOMMENTARER:

  • Ida säger:
    2016-04-30 | 08:02:23
    Bloggadress: http://ettnytthus.blogg.se

    Åh vad kul! Wow vad fort det gått! Och såå fint! Grattis! Kul - Vi började resa våra hus på exak samma dag .. Fast vi har inte kommit riiiktigt lika långt då vi bygger i lösvirke! 😉 Riktigt fint val av dörren också, får jag fråga hur bred den är ? 😀

    Svar: Vad kul att vi började samtidigt 😊 Ja det gick verkligen fort! Det är så vi blir förvånade själva när vi kommer dit 😝 Ja det tar ju lite längre tid med lösvirke. Dörren är ca 120 cm tror vi, har tappat det måttet just nu 🙊 Men vi är riktigt nöjda med det valet av dörr!
    Nyborg

  • Marcus säger:
    2016-05-02 | 12:04:22

    Grattis till huset! Vårt Spira kommer om tre veckor. Kul att följa er blogg, många bra tips och inlägg här!

    Svar: Tack! Kul att du uppskattar vår blogg 😊 Lycka till med ert husbygge!
    Nyborg

Kommentera inlägget här: