nyborg.blogg.se

Vi bygger vårt drömhus på landet!

Länge sen nu

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Nu var det verkligen länge sen det hände något här på bloggen. Det är ju så mycket enklare att lägga upp en bild då och då på instagram. Så för er som missat att vi har en "hus-instagram" så heter vi nyborg.spira175 där.

Så vad har hänt i huset sen sist?
Vi har fått såpass iordning på övervåningen att vi har flyttat upp till vårt sovrum. Nästan alla dörrfoder och golvlister är uppe så det är ändå lite kvar att göra.

Det vi håller på med just nu är att färdigställa trappan ordentligt så att vi kan få upp trappräcket så att vi slipper oroa oss för att tvååringen ska trilla ner.

Sovrummet vi har på nedervåningen har blivit lekrum/förråd/gästrum. Rätt skönt med ett lite allt i allo rum så man får undan de ouppackade flyttlådorna.

Vi har möblerat om i vardagsrummet och fått iordning på tv-möbeln aka leksaksförvaringen och taklamporna över köksbordet är på plats.

Premiäreldat i kaminen har vi också hunnit med.

Som ni förstår har man alltså alltid något att göra även i ett nybyggt hus och planering av tvättstuga och walk in closeten är i full gång!

Det var riktigt riktigt länge sen som Martin skrev något här också så jag ska se till att även han skriver ner sen upplevelse från sommaren/hösten, blir lite mer praktiskt när han skriver 😉

Ha en skön söndag!
/Sophie