nyborg.blogg.se

Vi bygger vårt drömhus på landet!

Söndag

Kategori: Allmänt

Tänk att det ska vara så svårt att inte titta på och hitta möbler till huset. Helt plötsligt står vi där igen med ännu en ny möbel som vi måste förvara någonstans i många månader. Som tur är finns det lite plats att låna här och där. 

Denna gången blev det ett bord med en pigtittare på. Gammalt och rätt slitet men så charmigt att man bara inte kan låta bli att köpa! Såsmåningom ska det bli vitt, det ska placeras i vårt blivande sovrum är tanken. Det behöver verkligen en uppfräschning och vitt är ju snyggt, iallafall på möbler.

Så till något allvarligare. Imorgon börjar allvaret för hela familjen. Förskola, jobb och för min del skola. Skönt att hittat en utbildning som finns på "hemmaplan", jag har inte pluggat sen jag tog studenten 2006. Ska bli kul att börja nu igen i vuxen ålder, känns som man verkligen gör det för sin egen skull och tar det mer på allvar nu. 
Vi ska försöka få ihop vardagspusslet och förhoppningsvis få det att flyta på och få tid för varandra innan nästa stora steg i livet kommer, husbygget.